Kanavamme uusin video: Tony kävi kylässä: Osa 2/2 Välillä on ihan hauska pysähtyä, reflektoida ja sanoittaa yhdessä ilmiöitä, jotka tuntuu kehossa. Rakkauspsykologi Tony Dunderfelt piipahti meillä haastateltavana ja teki meille samalla treenin intohimosta. 😅😁😬😁😅🧐😎😂😬😟😳🙄😅😘 Rohkeita oivalluksia iltaasi! Ja muistakaa rohkeuden veli resilienssi, jos tulet torjutuksi, etsi päämäärääsi eri kulmasta. 💘 Ps  Ps

Jos olet utelias tirkistämään, mitä me olemme kirjoittaneet rohkeudesta ja rakkaudesta, niin kirjan ROHKEA RAKKAUS -SEITSEMÄN ASKELTA TAIANOMAISEEN LÄHEISYYTEEN saa tilattua kotiin muutamassa päivässä klikkaamalla sen netissä kirjakauppojen ostoskoriin.

Kirjamme sisältää yli 50 tehtävää kohti taianomaista läheisyyttä.
Ihanaa matkaa Sinulle ja teille yhdessä!

https://www.bod.fi/kirjakauppa/rohkea-rakkaus-elina-masih-9789528002017

Treffipäivä varaukset ja lisätiedot

info@rohkeusjarakkaus.com

“<3

Rohkeus ja rakkaus ovat myös minulle tärkeitä arvoja ja siksi halusin olla mukana tukemassa Elinaa ja Jussia.

Olen kouluttanut NLP:tä  n. 20 vuotta ja olen lukuisissa koulutuksissani huomannut, että, kun ihminen tulee nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi, hän uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä ja toteuttaa itseään tavalla joka on hänelle merkityksellistä niin työssä kuin yksityiselämässäkin. NLP antaa antaa myös välineitä lisätä omaa hyvinvoinvointia ja toteuttaa unelmiaan, kuten Elina ja Jussi.

Missioni on olla mukana luomassa maailmaa jossa ihminen tulee nähdyksi, kuulluksi, ymmärretyksi ja rakastetuksi omana aitona itsenään. Myös tämä kirja tarjoaa harjoituksia ja välineitä, jotka tukevat tätä.

Kirjan teksti avaa lukkoja rohkeaan ja rakkaudelliseen vuorovaikutukseen.

Elina on ollut oppilaanani ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten. On ilo ja kunnia olla esipuheen kirjoittajana Elinan ja Jussin kirjassa.

Elina ja Jussi tekevät asioita omista arvoistaan käsin ja sydäntään kuunnellen. Yhdessä heillä on sydämessään rohkeus ja rakkaus ja he ovat jo perillä itsensä ja toistensa luona. He uskaltavat mennä hiljaa ja näyttää keskeneräisyytensä ja he uskaltavat mennä kovaa ja näyttää sen, mikä on valmista.

Ihailen Elinan ja Jussin visiota tuoda pikkuinen (iso) palanen hyvää tähän maailmaan ja auttaa erityisesti lapsia kasvamaan rakkauden täyteisissä kodeissa.

Toivon, että tämä kirjan sanat tavoittavat ne ihmiset, joiden on tarkoitus kuulla nämä. “

Rakkaudella, Reetta Vanhanen
Senior NLP-kouluttaja ja Coach,  NLP Master Trainer, yrittäjä
vanhanenreetta.fi